Back to Question Center
0

Wat Zijn De Tools Voor Concurrentanalyse? Semalt Biedt De Antwoorden

1 answers:

Als u het verkeer naar uw site wilt verbeteren, moet you beginnen met ene nadere blik op wat uw concurrenten doen om nieuwe bezoekers su hun siti web te krijgen. Porta in alto da SEO-zoekwoorden muoiono in un sacco di soldi, un sacco di SEO-strategie cremagliera muoiono concurrentievermogen verbetert incontrato siti andere, waaronder het gebruik van bepaalde zoekwoorden en afwijzing van anderen. Analizziamo van SEO-concurrenten helpt of prestaties van uw site dieci opzichte van uw concurrenten te achterhalen en nieuwe ideeën te ontwikkelen om meer verkeer te krijgen porta de fouten van uw concurrenten te verbeteren.

Lisa Mitchell, responsabile di Customer Success Manager Semalt Servizi digitali, heeft gereedschappen en stappen beschreven die u kunt gebruiken om een bruikbare SEO-concurrentanalyse te ontwikkelen.

Identificeer de zoekwoorden om te analyseren wie je bent tegen

De meeste mensen weten niet dat SEO-concurrenten gegevens beschikbaar zijn en makkelijk te controleren. Er zijn veel tools die u kunt gebruiken zoals SimilarWeb, SEMErush en SpyFu om de zoekwoorden die door uw concurrent worden gebruikt te tonen om te rangschikken. Voer gewoon de website-URL di je concurrenten in en je hebt alles van de gebruikte zoekwoorden, de positie van je concurrenten in zoekmachines, de hoeveelheid verkeer en andere informatie.

SEMRush è het beste gereedschap omdat het betaalbaar è en de meest nauwkeurige gegevens biedt.

Zoek SEO-concurrenten

Het beste hulpmiddel om de siti che classifica het hoogst in zoekmachine resultaten te vinden voor specifieke zoekwoorden è AWR Cloud. Dit gereedschap geeft oo een lijst van trendites en de classifica inhoud. Wat nog meer? Met het hulpprogramma kunt u de gegevens, inclusief de zoekwoorden it URL, exporteren naar een .xls-document voor analis.

I migliori siti di classifica di Ga Door

Zodra u dei migliori siti di ranking hebt gevonden, moet u een diep onderzoek doen door gebruik te maken van deze belangrijke SEO kenmerken:

  •  Identificeer de titel tag om te zien hoe uw concurrenten SEO-zoekwoorden gebruiken in titels en subkoppen van pagina. 
  •  Bepaal soorten inhoud, dat wil zeggen de soort inhoud op de site, verkooppagina's, bestemmingspagina's, productpagina's en blogartikelen. 
  •  Definieer interne koppeling om tochterhalen of de gerangschikte pagina van de homepage di andere pagina op de website zijn gekoppeld. 
  •  Ontdek hoe de inhoud è gestructureerd, d.w.z. del sito in alto, la zappatura di proiettili di korte paragrafi 

La porta è bagnata da siti web di cui è concessa la gestione, la caccia e lo sterzo da parte della società .

Controleer de links van uw concurrenten

Het krijgen van andere siti om terug te koppelen aan jou è een veel voorkomende SEO praktijk. Het controleren van uw concurrentwebsites om te zien hoe ze met andere siti koppelen è een effectieve manier om uw eigen backlinks te verbeteren.

Het Majestic SEO-gereedschap heeft de grootste index van alle beschikbare onderzoeksinstrumenten, en kunt het gebruiken om het tipo inhoud op de siti web van uw concurrenten te controleren, bij te houden aan de vertrouwensstroom, de citaatstroom en de ankertekst.

U kunt ook Moz gebruiken voor domeinautoriteit in pagina-autoritatosostenibili di top rankingsites.

Conclusie

SEO è il destriero dei cavalli destrieri, conosciuto con il nome di zoekmachines die hun informmen constant updaten. Dit zal de concurrentie verhogen, en het zal niet gemakkelijk zijn om te rangschikken. U kunt echter uw sito web en SEO-prestaties verbeteren porta uw concurrenten te bestuderen incontrato behulp van concurrentanalyse.

Met di strumenti di vendita in vendita e in vendita da noi concurrenten bestuderen on the weten waar moet verbeteren of verminderen. Het stelt ook in staat om de wijzigingen bij te houden en uw site aan te passen Source .

November 26, 2017