Back to Question Center
0

Succesvolle Video Marketing: i 5 migliori consigli di Van Semalt

1 answers:

Wat stelt u voor wanneer u un video sul tuo sito di social media plaatst? Wil je dat het virus wordt? Nou, dat zou niet uw enige doel moeten zijn. Als bemarker heb je wellicht gehoord di gelezen over de geweldige statistieken. Naar verwachting nel 2017 wordt verwacht dat video marketing campagnes ongeveer 70% van alle consumentenverkeer zullen uitmaken, videoadvertenties worden 5 keer sneller e landingspagina's plus je 'Ik heb een geweldige 800% meer conversiepercentage - oculos original barato. Dat zorgt voor een goede lezing, toch? Dus, hoe creëer je dwingende video?

Alexander Peresunko, responsabile del successo dei clienti Semalt , biedt inzicht in video marketing di successo.

1. Plaats je video's rond het verhaal

Er zijn duizenden irritante video's die er niet goed uitzien bij de online publiek. Wees niet die man. Concentreer op toegevoegde waarde, en natuurlijk krijg je leads. Haal het beste uit de behoeften van de klant en alles komt netjes op zijn plaats. U kunt altijd een strategische en relevante call-to-action naast een 'tracciato' URL aan het eind van de video's plaatsen (zorg er gewoon voor dat het verband houdt met uw verhaal).

2. Maak het de beste tien seconden ooit

Per quanto riguarda i dati mensili su 10 secondi di addetto stampa? Wat betekent dit? Eenvoudig: kom direct vanaf het begin. Probeer de nieuwsgierigheid aan te vinken door vragen te stellen of teasers te gebruiken om ze meteen te haken. De fondo line kan gebruikt worden om mensen te laten lachen, onderwijzen of inspireren.

3. Verlicht

Het zou een blunder zijn om een ​​saaie video te maken. Zoveel ti accompagna con i suoi colleghi, ma non è così. Uw publie wil lachen, verlicht worden en ontsnappen aan hun saaie werkdag. Humor werkt si è chiesto. Buiten de kaders denken. Wees niet belemmerd porta wat je ziet anderen in je nicchia doen. Wees creatief en neem risico's. Volgens Dharmesh Shah (oprichter en CTO van HubSpot) zijn de meeste video's te edgy en conservatief. A proposito, opvallen, moet u creatief zijn.

4. Optimaliseer voor zoekmachines

Er zijn veel tactieken die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw video gemakkelijk su Google en andere zoekmachines worden gevonden. All'inizio, host de video in uw domein. In tweede plaats kunt u inbedden op uw video, omdat dit de kans verhoogt om link in entrata te krijgen en terwijl u er bent, vergeet niet om video-site-kaarten te gebruiken.

Als het gaat om SEO per i video, zijn beschrijvingen alles. Ze (beschrijvingen) maken het mogelijk voor zoekmachinespinnen om gebruik te maken van wat uw video ook betekenen. Zorg ervoor dati tutti i video con gemma di diamante incontrato di pertinente zoekwoorden, titels en beschrijvingen.

5. Educeer en bewijs je waarde

Wist u dat ongeveer tweederde uw publiek op zoek bent naar iets nieuws om te leren? Maak gebruik van deze gelegenheid om hen te leren hoe ze uw diensten kunnen gebruiken. Il webinar di bijvoorbeeld di Maak è in tutto e per tutto. Geloof het of niet, video zijn eigenlijk een bevestiging dat uw producten / diensten voldoen aan een behoefte.

November 24, 2017