Back to Question Center
0

Semen Beschrijft De Redenen Waarom Instagram Een Onderdeel Moet Zijn Van Elke Marketingstrategie

1 answers:

Tegenwoordig moeten alle bedrijven de kansen overwegen die sociale netwerken presenteren. Sociale media hebben de hoeveelheid informatie en digitale inhoud vergroot. Bijvoorbeeld, incontrato per un totale di 1.200 utenti per secondo su Instagram, maken mensen gemiddeld 180 miljoen updates per dag gemiddeld. Als gevolg hiervan is de aanwezigheid van een merk su Instagram een ​​echte noodzaak geworden. Daarom moeten bedrijfseigenaren een duidelijke strategie ontwikkelen die het bedrijf helpt het beste van zijn sociale media aanwezigheid in een van de meest invloedrijke sociale netwerken te halen.

Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt Servizi digitali, legt de redenen uit waarom Instagram aanwezigheid essentieel is voor merken.

Het belang van Instagram voor merken

De meeste bedrijven richten zich op millennials tussen 18 it 24 ja zodra ze het jaarlijkse inkomen vertegenwoordigen in $ 50.000 tot $ 74.000. Voor dit publiek is het Instagram een ​​favoriete sito di social media. Porta middel van andere sociale media kan deze groep bijvoorbeeld veel minder uitgeven - van $ 25.000 tot $ 49.000 per ja.

Instagram è classificato in categorie di piattaforme di alto livello e gebruikt worden om producten te ontdekken. Per saperne di più van de gebruikers laten zien dat ze kans hebben om de eigenschappen van een product te herinneren als ze het op Instagram zagen dan in de traditionele media.

Onderzoek naar de kooppatronen laat zien dat merken die hun aanwezigheid su Instagram toenemen, het aankoopnummer in de afgelopen zes maanden hebben verhoogd. La piattaforma Instagram di Het è stata di aiuto per la creazione di siti web, per la gestione della fedeltà.

Verloving op Instagram

Instagram bloeit als een succesvol netwerk omdat het inhoud inspireert. Er zijn meer dan 300 miljoen gebruikers over de hele wereld die minstens 257 minuten per maand doorbrengen op het platform. Het succes van Instagram wordt veroorzaakt door hun focus su gebruikerservaring e su schermo in chiaro. Deze factoren maakten ze wereldwijd verspreid. Instagram è in vendita in tutto il mondo con 150 euro di pubblicità gratuita, con un prezzo di 1 euro e un prezzo minimo di 1 miliardo di dollari per la vendita. Il marchio contemporaneo è stato concepito come un gruppo di personaggi famosi in tutto il mondo, dus zouden bedrijven willen slagen .

Het probleem realiseren

Volgers zijn aangetrokken tot inhoud, en het gebrek aan het zal leiden tot het gevolg dat er geen impact ontstaat, een middelmatige reputatie of misverstand op het merk ontstaat. Sommario van de manieren waarop winnende inhoud su Instagram worden behaald, zijn:

  • Maak mooie afbeeldingen. Ho me mooier en origineel de inhoud è, des te meer de volgers die je zal hebben
  • Maak een uniek kijkpunt (POV). Adopteer elke visuele hoek die gebruikers toestaat in de marketingcampagne van een merk
  • Vestig visuele identiteit. Porta een stemmings te gebruiken, streeft een merk zich tegen een bepaalde it en toon aan. Mood boards zorgen voor de gewenste uitstraling van het merk

Instagram en de Toekomst

De reden waarom mensen beelden houden è dat ze emoties en gevoelens oproepen. De hersenen verwerken een groot deel van de informatie in een visueel formaat. Inhoud die bestaat uit de meest opvallende beelden, vergroot hun kijkmogelijkheid incontrato 94 procent, omdat ze het verhaal vertellen en rauwe emoties uitdrukken. Mensen creëren dieper verbindingen met wat ze kunnen zien in plaat van wat ze lezen. Lo stile di design è in visuale e non è disponibile per il supporto di mezzi di comunicazione. Daarom moeten bedrijven deze tijd nemen om hun merk op te zetten ha incontrato behulp van het meest populaire netwerk, Instagram Source .

November 26, 2017