Back to Question Center
0

Semalt: Strategie di marketing video su Facebook Je Moet Weten

1 answers:

Facebook biedt een van de beste piattaforme om videoadvertenties te plaatsen. In tegenstelling su YouTube, heeft het een groter publiek, die divers zijn. Mensen verkiezen videoadvertenties omdat ze de verbeelding laten treden. Bovendien zijn video opvallender in vergelijking incontrato gewone berichten. Vandaag worden dagelijks meer dan 8 miljard video's op Facebook bekeken - verifica attrezzature sportive. Guarda il video aanwezigheid wil uitbreiden, gebruik Facebook.

Alexander Peresunko, esperto di marketing di toonaangevende Semalt , biedt 11 suggerimenti su manieren om Facebook video te gebruiken voor meer betrokkenheid.

1. Carica video rechtstreeks su Facebook

krijgen aandacht del video di Facebook. Onderzoek toont aan dat Il video di Facebook e l'organizzatore di musica in bianco con le piattaforme di video e video. Ze voeren vier keer beter uit dan alle andere piattaforme waaronder YouTube.

De automatische spelfunctie su Facebook makat dat gebruikers stoppen met wat ze doen om te kijken in te luisteren naar een video die ze niet van plan waren. Je doet dit soms, nietwaar?

Facebook heeft ook een kijkfunctie. Profittatore ervan, omdat mensen vaak video bekijken die aleel meningen hebben. Uit de gegevens kun je zien wat fan in un video een willen. Het helpt bij het creëren van meer inhoud in de toekomst.

2. Shock and Awe binnen de eerste 4 seconden

Het helpt om aandacht te scheppen. È come dire di no. Doe dit porta een grapje te delen di om humoristisch te zijn. Het moet createef zijn.

Het openingsdeel de video moet interessant zijn, zodat het publiek door blijft kijken. De meeste mensen stoppen niet met het bekijken van video di als het eerste deel saai è. Mensen verkiezen ook het bekijken van korte dei video. Il video di Korte è efficace in vergelijking con langere. Ze kunnen gemakkelijk gedeeld worden. Ze worden ook aan het einde gekeken.

3. Gebruik Facebook 360-video's om immersieve verhalen te maken

Facebook presenterde de Facebook 360 om communicatie en interactie te verbeteren. Het helpt je publiek een meer experimenteel gevoel te geven. De Facebook 360 video gebruikers stelt in staat de video te bekijken vanuit elk perspectief dat ze willen. Ze kunnen roteren di panetten.

4. Geef een video op uw pagina

Wanneer u een video hebt, wordt het prominente. Caratteristica video porta i suoi fan worden geliefd. De video moet worden weergegeven op de betreffende sectie van uw pagina. Het zou een grotere miniatuur moeten hebben dan de rest. Mensen die uw pagina bezoeken, zullen er waarschijnlijk op klikken als ze ze bezoeken. Gebruik ha presentato video om uw aankomende gebeurtenis di uw meest recenti video te promoten.

5. De video opnemen

De meeste Facebook-video worden afgespeeld met het geluid uit. Beschrijf het zodat uw publiek kan weten waar het om draait wanneer het automatatisch speelt. Maak de caption intrigerende zodat ze kunnen kijken

6. Sluit een oproep tot actie in

De functie Facebook Call-to-Action geeft de kijkers van je video è pronto per l'uso. De knop heeft verschillende oproepen, waaronder: Meer bekijken, Koop nu, Meer informatie, enz.

7. Maak gebruik van Facebook Live

Met de live-functie van Facebook kunt su un video in diretta streaming su Facebook per intero. U kunt het tijdens alle fasen van uw evenementen voorbereiden. Voor het evenement, tijdens het evenement en na het evenement.

8. Heb een afspeellijst

Maak een afspeellijst om mensen te controleren tijdens het navigeren door je video. Het maakt het makkelijk om door je il video è in riproduzione. Gebruikers kunnen hun zoekopdracht verkleinen door de aangeboden categorieën te gebruiken.

9. Esegui Facebook-advertentiecampagnes

Le parole di video di Zo veel su Facebook opgeladen. Per ulteriori informazioni, visitare il sito Web di Google in un annuncio pubblicitario, fare clic su un elenco di parole chiave .

10. Let op de miniaturen

Kies een goede thumbnail omdat kijker de miniatuur zien voordat u de video kijkt. Facebook biedt aangepaste miniaturen. Maak gebruik van deze functie

11. Analizzatore video uw resultaten en verbeter uw volgende

Gebruik analytisch on te weten hoe uw video presteert. Kijk hoeveel mensen het bekeken hebben, de voltooiingsverhouding en deurur. Vanuit deze gegevens, verbeter je volgende video.

Conclusie

Facebook heeft een hoger organisch bereik dan elk ander platform. Maak gebruik van de bovenstaande suggerimenti, die al portello Semalt zijn geïmplementeerd, om uw zaken naar het volgende niveau te brengen. Ze zijn belangrijk voor elke online marketeer.

November 24, 2017