Back to Question Center
0

Semalt Aandelen Tips Hoe Te Omgaan Met Slechte E-Mail-Etichetta

1 answers:

Mensen ontvangen meer dan 115 e-mail per dag. Echter, als gevolg van een slecht email-etiket, worden veel van deze niet gelezen. Hier zijn de richtlijnen die door Frank Abagnale, de Semalt Responsabile successo clienti, aangeboden worden, waarna u slechte email-etiquette vermijdt en klanten naar hun berichten kijkt - nettoyant visage surgras.

1. Plak en dobbelstenen voor betere segmentatie

De meest voorkomende methode die bedrijven gebruikt, è demografie die het revolutionaire segmenteringspunt slaat. Als zodanig wordt het niet meer mogelijk om di e-mailbehoeften van specifieke groepen te ontmoeten. Momenteel biedt de overvloed aan beschikbare technologie bedrijfseigenaars voldoende mogelijkheden om hun lijsten verder te breken. Dynamische inhoud di onderwerpen die door abonnees zijn geselecteerd, helpt de boodschapskwaliteit te versoepelen it verhoogt de relevantie ervan met de klanten, waardoor de omzet wordt opgeheven.

2. Eén maat past niet allemaal

Mensen moeten stoppen met het verwachten dat enen bericht, op dezelfde manier ontworpen en verzonden wordt naar alle abonnees, resoneert met hen allemaal. Bovendien hebben dergelijke inspanningen het potentieel om relaties met de klant te pijn doen. Blast e-mail zijn een teken dat alle eerdere communicatie met de klant niets betekende. Als gevolg daarvan beginnen ze te geloven dat ze slechts een nummer op een lijst zijn en niet als waardevol voor het bedrijf worden beschouwd.

3. Kom tot op het punt

Korte berichten hebben een grotere impact dan langere. Le e-mail di Roten in formato digitale sono pronte in scatola. Le e-mail di Zulke non sono mai state create, ma non sono mai state così bene recepite in e-mail marketing zoekt. Ann Handley ha bijvoorbeeld dat het idee è om woorden te snijden, geen extra's. Daarom è het tijdig om de boodschap over te brengen noodzakelijk.

4..Personalizzazione

De huidige markt heeft grote vertrouwensvraagstukken, aangezien slechts 18 procent beweert dat zij bedrijfsleiders vertrouwen. Nel mio caso, l'idea è het bedrijfsleven, ook voor de b2b-bedrijven. Mensen moeten zich voelen dat de transatts waar ze mee bezig zijn met hun beste vrienden, die in hun schoenen zijn geweest en de sleutel tot success hebben gevonden. Ze werken alleen incontrò bedrijven die authentiek, eerlijk en betrouwbaar zijn.

5. Een oproep tot actie toevoegen

Als een mail geen gehoor op het pad van acteren, nu di in toekomst, dan wordt het nutteloos voor het bedrijf. Iedere boodschap heeft een CTA nodig zodat het de klanten niet meer afvraagt ​​wat de doelstelling van de afzender era om de e-mail te sturen. Ook CTA verhoogt de doorlooptijd en de verlooptarieven.

6. Monitor nummers

Slechts 29 procent van de marketeers controleert hun ROI-statistieken om de effectiviteit van een email te beoordelen. Vergeten om statistieken te volgen betekent dat tweaks de prestaties van e-mailmarketing niet verbeteren. Het bijhouden van afleesbaarheid, open en klikfrequenties helpt om prestaties en verbeteren en la begrijpen welk goed met de contacten is gerangschikt.

7. Bewijs è alles

Dubbele controle e-mail bespaart bedrijven tegen kleine fouten die klanten kunnen ontkoppelen. Incontra gli animali domestici con gli animali domestici, il vriendelijke afzendernaam om di posta elettronica van spam te onderscheiden en een duidelijk bericht dat vrij è van typo's, kan een mailetiket van een bedrijf opslaan.

8. Optimaliseren van de verzendtijd

Il tempismo è un fattore importante per il futuro in materia di e-mail. Bedrijven hebben meestal records su waardevolle informatie su koper en hun voorkeuren. Met behulp van deze informazioni kan een afzender weten wanneer de volgende e-mail moet worden opgevangen, zodat het bericht rilevante en betrokken is.

9. Belangrijke informatie

Inclusief sleutelcontactgegevens, waarin wordt aangegeven wie de afzender è en een middel om te gebruiken voor feedbackdoeleinden. Het is handig om relaties met klanten te herstellen en het merk te promoten. I social media gestiscono l'inclusione del link blog, sono pubblicati su aggiornamenti e aggiornamenti. Het maaht ze meer verbonden, waardoor de kans op zaken met de afzender wordt vergroot.

November 24, 2017