Back to Question Center
0

Esperto Van Semalt: Google SEO vs. SEO Bing

1 answers:

Google ha anche annunciato che la SEO-kampioen ha incontrato un buon punto di partenza per la zoekmachine ottimale. Desalniettemin è de SEO-strategie die door Google wordt gebruikt, geneigata dalla porta Bing aangenomen, te emuleren en daarom de vraag te stellen of organisaties ook per Bing SEO moeten optimiseren. Yahoo en Bing domineren ongeveer 30 procent van het marktaandeel en kunnen dus niet worden onderschat incontrato betrekking tot optimumisatie. Parametri di ranking SEO per Google en Bing hebben verschillende verschillen en overeenkomsten van zorg.

De volgende factoren, porta voorestade Alexander Peresunko, de Cliente Success Manager van Semalt , onderscheiden Google van Bing:

Waarom è Bing een probleem om over te doen?

Optimalisatie op Bing geeft een concurrentievoordeel, aangezien de meeste bedrijven beschouwen alleen voor Google te optimizeren. Bing it Yahoo domineren momenteel een 30% van de zoekopdrachten en dus geven u unen overhand om potentiël klanten te verwerven, die uw concurrenten kunnen negeren - fasnachtsumzug jona 2018.

Met behulp van Bing e Yahoo hanno oen demografie maken van mensen die om verschillende redenen minder gebruik maken van Google. Danneggiato da un furgone, dal suo furgone e dai suoi abitanti. Aangezien Google vaak regelmatig updates uitvoert, is het bedrijf altijd in staat om de inhoud ervan te verspreiden naar een breed publiek su Yahoo en Bing, omdat het zich streeft naar afstemming ha incontrato Google-updates.

Hoe verschilt Google SEO van Bing SEO?

Uitgaande van een recente SearchMetrics analizza, hieronder zijn enkele van de belangrijke Fattore di ranking SEO Bing:

  • Topbedrijven worden meestal hoger gerangschikt als bij Google.
  • Sociale signalen zijn nauw verwant aan hogere ranking.
  • Numeri di backlink per le associazioni di tonen nauwe soddisfatte da una classifica di hogere.
  • Kwaliteit en relevante inhoud zijn cruciaal voor zoekrangschappen.
  • Één pagina technische parameters hebben belangrijke rol.

De deskundige van Semalt geeft oeen uitleg van bovenstaande factoren naast anderen die je zou moeten overwegen bij het optimumiseren voor Bing.

1. Sito web Type en Brand Partialiteiten

In tegenstelling tot Google heeft Bing geen problemen bij het onderscheiden van merken van aangesloten concurrenten. Bing ha iniziato a partecipare a piattaforme di lavoro con gli utenti di domini in serie .edu di .gov, die impliceren data Bing zich richt op resultaten die relevant worden geacht.

2. Sociale Indicatoren

In vergelijking incontrato Google, Ben Bing op social media-indicatoren, wat resulteert in meer tweets, aandelen en voor strategisch gepositioneerde resultaten. Google integreert nog social piattaforme successi in hun zoekresultaten.

3. Ritroso

In tegenstelling su Google, per un elenco in linea con l'indice di Bing, il minimo è il collegamento esterno.

4. Locatie en inhoud

Kwaliteit en relevantie van de inhoud resulteren in een hogere ranking voor zowel Bing als Google, maar de voormalige heeft beter personeel om sites te herkennen die Flash toepassen, die niet in Google bestaat. Bing levert ook resultaten van kleine ondernemingen, terwijl Google zich richt op gevestigde bedrijven.

5. Parametri Technische

Met betrekking tot het uitrichten van pagina interna heeft Bing een sterke relatie incontrato thuispagina in vergelijking incontrato Google. Bing is ook afhankelijk van trefwoorden in metatags en paginatitels, terwijl Google meer instinctueel è più di una volta su Internet .

Conclusie

U moet rekening houden met de verschillen tussen Google en Bing ranking factoren voordat u beslissingen neemt die gericht zijn op het verbeteren van de rang van uw sito op beide zoekmachines.

November 24, 2017