Back to Question Center
0

Esperto di Semalt: 5 fatti Valse su Sleutelwoorden

1 answers:

Er zijn veel mythen su zoekwoorden in SEO, en de meeste mensen geloven ze zonder de waarheid te achterhalen

Furgone di De Customer Success Manager Semalt Servizi digitali, Lisa Mitchell, beschrijft 5 trefwoorden misvattingen die de waarheid onthullen.

Mythe 1. Ancora tekst van de site werkt niet meer

Hoewel de meeste mensen denken dat ankertekst niet meer werkt, zul je verbaasd zijn dat han kan leiden tot betere rangschikking, zele bij gebrek aan koppeling. De ankertekstoptimalisatie is nog steeds geldig it werkt effectief om ranken te verhogen.

Mythe 2 - skull watch richard mille. Zoekwoordonderzoek is niet meer belangrijk

A proposito di te, tieni d'occhio i tuoi occhi su di loro. Volgens Brandwatch zijn er voor elke seconde meer dan 40.000 zoekopdrachten op Google. Nu dat u weet, zijn er veel mensen die op zoek zijn naar online informatie, om uit te zoeken welke gebruikers op zoek zijn, wordt uw belangrijkste taak.

Om oben dit gebied, vermijd de gemeenschappelijke fouten die mensen maken bij het onderzoeken van zoekwoorden. Dit bespaart tijd en brengt verkeer naar uw site. In principio è zoekwoordonderzoek de hoeksteen van uw strategie. Altrui è un piano piegato in un angolo bagnato, bagnato e bagnato da acque nere .

Mito 3. Uitsluitend op zoekwoorden voor zoekwoorden met hoge zoekwoorden

Altrui è pianificato in uw on-line, in linea con lo slogan, meglio se non si tratta di un problema generico. Dienst. Identificeer vragen en termen die gebruikers waarschijnlijk zullen leiden naar uw site en focus op die zoekwoorden om conversie te verhogen.

Mythe 4. Metabeschrijvingen zijn niet relevant

Een meta-omschrijving è een korte paragraaf waarin je inhoud nel wordt beschreven di SERP. Onbekend voor de meeste mensen, een meta beschrijving è een van de eerste dingen die de beslissing van een bezoeker beïnvloeden om uw sito te bezoeken di niet. Om het een bruikbare haak per bezoekers te maken, maak de metabeschrijving relevant en aantrekkelijk.

Mythe 5. URL's hebben geen hiërarchie of trefwoorden nodig

Momenteel zijn er meer dan gejndexeerd porta di 46 miljard pagina Google. Dit laat zien dat er veel concurrentie is. Altrui è un furgone di uomini che hanno dato il meglio dell'URL, che è stato ottimizzato in modo ottimale, verandert u beter, aangezien zowel zoekmachines als gebruikers net zoals duidelijke URL's hebben.

In principe maakt een hiërarchie het mogelijk om uw pagina te organiseren en de relatie tussen hen en hun belang te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de pagina ranking wordt vergemakkelijkt. Hier gebruikt het geheim hoge kwaliteit, vriendelijke URL's om de gebruiker een betere ervaring te geven.

Uiteindelijk, om sleutelwoorden efficiënt te werken per il tuo sito, moet u het volgende doen:

  • Denk buiten de doos. Wees niet bang om createef te worden it experimenteren met zoekwoorden totdat u termen vindt die voor uw site werken.
  • Zorg ervoor dat u niet zoek bent naar zoekwoorden voor zoekwoorden, als u de gewenste resultaten niet geeft. In pianura daarvan kunt u overwegen de zoektermijnen van het zoekwoord te bepalen die betere conversi geven.
  • Link je eigen inhoud en gebruik exacte match voor je ankertekst.
  • Voeg zoekwoorden in de Meta-omschrijving toe en optimumiseer het om uw inhoud te beschrijven.
  • Gebruik duidelijke, vriendelijke URL's en een hiërarchie.
November 26, 2017